Lukt het niet goed om af en toe eens een ontspannen avondje te organiseren met je vriendinnen? Organiseer je dit niet graag thuis?  Dan is dit concept ideaal. 

Je kan genieten van al onze nieuwste Fashion met een combinatie van Victoria Juwelen Karen. 

Je kan gedurende het najaar elke dinsdag of vrijdagavond een Private Fashion shopavond met Victoria Juwelen Karen bij ons boeken.

De winkel is dan speciaal voor jullie geopend van 19.00u tot 21.00u.
Je mag met maximaal 7 andere vriendinnen of familieleden binnen komen wanneer je wilt. In totaal dus 8 personen - Indien er een groter aantal aanwezig zal zijn gelieve dit even op voorhand te vermelden. 

Degene die de shopavond organiseert (= de gastvrouw) krijgt maar liefst 20% korting op haar Fashion aankopen van de avond en een prachtige kortingsbon van 10 € voor een volgende aankoop bij De Fashion Zaak. Ook haar gezelschap ontvangt bij hun Fashion aankoop een leuke tas twv 25€.

Bij Victoria Juwelen Karen ontvangt de gastvrouw bij een totale verkoop van 300€ 10% op de verkoop en een gastvrouwgeschenk. 

Hier nog extra voordelen op een rij:


✓  
Het is plezant & gezellig!
✓  Ik verwen jullie graag met een hapje en een drankje.
✓  Jullie hebben de hele winkel voor jezelf.
✓  Je shopt steeds de nieuwste collectie.
✓  Je krijgt persoonlijk stijladvies als je dat wenst.
✓  De winkel is in de avond geopend dus ideaal om na je werk langs te komen. Iedereen hoeft niet op hetzelfde tijdstip aanwezig te zijn. Je mag binnen komen wanneer het jou uitkomt, maar we zijn wel tot max. 21.00u geopend

 

Nodig je gezelschap maar alvast uit én boek  je private Fashion shoppingsmoment  samen met  Victoria Juwelen karen via ons contactformulier hieronder. 

Zet alvast de voorkeur data erbij en we bevestigen asap. 

Fashion Groetjes 

Nathalie 

 

 

18 september 2022 — Nathalie Wouters